Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!


Μιχαηλάκη Νατάσα
Δικηγόρος, ΜΔΕ (ΤΑΒΜ), υπ. Διδάκτωρ (ΤΑΒΜ), διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, Διεύθυνση ομάδας
Μιχαηλάκη Νατάσα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου και έλαβε τη βασική της εκπαίδευση. Φοίτησε στη Θεσσαλονίκη (1993-1998), στο τμήμα Νομικής της σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Πραγματοποίησε την άσκηση δικηγορίας στη Λάρισα, όπου τον Ιούνιο του 2000 έλαβε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τον οικείο Δικηγορικό Σύλλογο. Το 2003 μετατέθηκε στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και το 2005 στο Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, όπου ασκεί ενεργό Δικηγορία μέχρι σήμερα και παράλληλα διδάσκει νομικά μαθήματα σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς μεταλυκειακής εκπαίδευσης. Είναι Διαμεσολαβήτρια και Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών, πιστοποιημένη από το CEDR (και αναγνωρισμένη από το Ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης) και την Toolkit Company αντίστοιχα. Έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διαχείριση τεκμηρίων πολιτιστικής κληρονομιάς και τις νέες τεχνολογίες από το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και είναι υποψήφια Διδάκτορας του ιδίου Τμήματος.
Ως μέλος της ερευνητικής ομάδας IHRC (Information: History, Regulation, Culture), έχει επανειλημμένα συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες και έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά.


Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πλήρες Βιογραφικό Νατάσας Μιχαηλάκη
Ενημέρωση: 22-10-2014 12:09 - Μέγεθος: 123.79 KB
Ενημερώθηκε: 21-11-2013 14:22

Επιστροφή

Email: info@ihrc.gr