Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!


Διάλεξη “Φιλοσοφία, εικόνα και πολιτικές του βίου” [8/12/2014]
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πλήρες Κείμενο Ανακοίνωσης
Ενημέρωση: 06-12-2014 00:32 - Μέγεθος: 239.7 KB
Διάλεξη “Φιλοσοφία, εικόνα και πολιτικές του βίου” [8/12/2014]

Η ερευνητική επιστημονική ομάδα «Πληροφορία: Iστορία, Ρύθμιση, Πολιτισμός» (Information: History, Regulation, Culture-IHRC) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2013 με σκοπό την έρευνα γύρω από την πληροφορία σε σχέση με την ιστορία της, τη ρύθμισή της (δίκαιο/δεοντολογία) και τον πολιτισμό. Πραγματοποιεί τακτικές συναντήσεις εργασίας με καλεσμένους ομιλητές, γύρω από ένα θέμα προς συζήτηση με σκοπό τη διάχυση της γνώσης και της πληροφορίας στους επιστημονικούς τομείς του ενδιαφέροντός της.


H ερευνητική ομάδα, κινούμενη προς σ΄ αυτή την κατεύθυνση και στο πλαίσιο και του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΤΑΒΜ του Ιονίου Πανεπιστημίου “Διαχείριση Τεκμηρίων Πολιτισμικής Κληρονομιάς”, διοργανώνει διάλεξη, ανοικτή στο κοινό, του κ. Θεοφάνη Τάση, Καθηγητή Φιλοσοφίας, με τίτλο:

“Φιλοσοφία, εικόνα και πολιτικές του βίου”

H διάλεξη θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στις 20:30 μ.μ. στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κερκύρας.
Την εισαγωγή και τον συντονισμό της συζήτησης θα κάνει η κα. Μαρία Κανελλοπούλου-Μπότη, Επίκουρη Καθηγήτρια του Ιονίου Πανεπιστημίου.

• Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ερευνητικής ομάδας στο http://ihrc.gr Νέο παράθυρο

Contact email: info@ihrc.gr

 


Ενημερώθηκε: 06-12-2014 00:32

Επιστροφή

Email: info@ihrc.gr